ноември 30, 2020

Висока кръвна захар – лек, който се пие за 1 месец

loading...

Висока кръвна захар – този лек ще ви помогне

Диабетът е много често срещано заболяване. За да предотвратите болестта, трябва да консумирате здравословни храни и да избягвате стреса и безпокойството.

Следното лечение продължава месец и помага за предотвратяване на диабета при висока кръвна захар, но и я регулира при вече болни пациенти.

loading...

Необходими съставки:
корен от хрян
1 скилидка чесън

660 мл бира
150 мл ябълков оцет

Приготвяне:
Не белете хряна. Измийте го добре и го изтъркайте със сода за хляб. Оставете го така за известно време, след което го изплакнете отново под силна струя студена вода.

За да сте сигурни, че е добре измит, накиснете хряна във вода, към която сте добавили ябълков оцет. Оставете да престои около 15-20 минути.

Нарежете го на ситно, смелете или го настържете. Нарежете чесъна. Смесете хряна и чесъна, след което ги поставете в стъклен буркан и ги залейте с бирата. Затворете буркана и го оставете на тъмно и хладно място за 10 дни.

Употреба: след 10 дни сместа може да се използва. Консумирайте по една чаена лъжичка три пъти на ден през първите два дни. След това можете да консумирате по една супена лъжица три пъти на ден. Пълният курс на лечение продължава един месец.

Сподели и Харесай:

loading...