септември 18, 2020

В тази къща и клошарите не смееха да влязат, а сега всички въздишат по нея СНИМКИ

loading...

Някои хора изобщо не се притесняват от факта, че в дома им цари пълен безпорядък. Те просто не си канят гости и живеят както им харесва.

Като собственикът на това жилище в Австралия, който в продължение на 40 години не бил чистил дома си. Не че не е имал възможност да наеме някой да свърши тази работа. Той просто бил много стиснат, а и не е смятал това за необходимо.

Този човек отдавна не е сред живите. И дълго време след смъртта му никой не искал да купи къщата му. Дори местните бездомници я избягвали.

loading...

Въпреки атрактивния си външен вид, отвътре тя изглеждала ужасяващо. Зад стените й се криело истинско сметище. Всички стаи били пълни с куп странни неща.

Дълго време никой не проявявал интерес към имота, който се продавал буквално за без пари. Докато не се появили двама братя. В първия момент те решили, че са извадили голям късмет.

Двамата вече планирали бъдещия ремонт и обмисляли колко стаи ще са им необходими. Но когато видели къщата, веднага разбрали защо никой не я иска. Въпреки това не се отказали от намерението си да я купят.

Братята били наясно, че им предстои страшно много работа. Но ниската цена си казала своето.

В продължение на два месеца те изнасяли боклуците, трупани с години. Процесът бил съпроводен от остра неприятна миризма.

Когато целият боклук бил изринат, картинката станала малко по-приятна. И мъжете видели, че инвестицията им не е чак толкова лоша. Просто трябвало да започнат всичко от нулата.

Къщата била с високи тавани. Приличала на замък, но в съвременен стил. В близост до нея имало малък парцел, който братята превърнали в прекрасна морава.

На първия етаж направили просторна дневна с панорамни прозорци, които гледат към двора. Останало място и за малка кухня, от която да се влиза в дневната.

На втория етаж направили още една голяма стая и 4 спални – по една за всеки брат и две за гостите им.

Всичко било решено в светли тонове. А мебелите – в минимално количество.

Дивани, легла, шкафове и битова техника – само най-необходимото. /jenata.blitz.bg

loading...