септември 18, 2020

Излагация: Маги Желязкова отиде полугола на тузарска сватба и я сцепиха от коментари

loading...

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Маги Сидерова, или както всички я помним – Желязкова, отново успя да привлече вниманието към себе си с последната си публична изява.

Брюнетката със секси визия буквално втрещи феновете си във Фейсбук, публикувайки фотоси от скорошна сватба , на която е била гост.

loading...

Екзотичната красавица предизвика сърцебиене с вида си, защото напук на очакваното да заложи на дълга и тежка рокля, тя е направила точно обратното.Маги Желязкова рокля

Брюнетката е направо полугола на важното събитие, на което със сигурност са я запомнили, тъй като не оставя почти нищо за въображението.

Роклята й е по-подходяща за спалнята, а задните й части са изцяло на показ под прозрачната дантела.

Маги Желязкова полугола

Бившата репортерка на Гала не пропусна дори на подобно събитие да демонстрира стегнатата си и твърде мускулеста според някои фигура и очаквано, освен комплиментите от приятелите си във виртуалното пространство, получи и доста критики.

“Така си за спалнята, а не за сватба!”, гласи един от възмутителните възгласи, а в друг се стита дори до изказване, че в този вид Сидерова е “повече за публичен дом, отколкото за сватба”.

Маги Желязкова гола рокля

“Всъщност роклята върви със сако, свалих го за снимките и стана една…  Но всеки има право на мнение, аз не живея техния живот, те не живеят моя”, е отговорът на Маги.

loading...