Общество

Димитър Калайджиев бе сред най-ярките участници в риалитито ” Фермата ” и за жалост на мнозина отпадна на крачка от финала. Но ето че въпреки загубата, той удържа едно от обещанията, които даде във формата към победителката Веселка – а именно – да купи кон на Веси , която накрая триумфира и стана първата жена-победител в предаването на Иван и Андрей.

Неведнъж по време на състезанието майката на три дечица споделяше с останалите, че голямата ѝ мечта е да има собствена ферма за коне.

И въпреки, че с голямата награда от 100000 лв би могла да сбъдне тази си мечта, Митко все пак изпълни обещанието си към нея и доказа, че е мъж на място.

Митко и Весела Фермата

“Веселка е една от най-търпеливите, работливи и силни жени. Има неща в нейния свят, които са немислими за мен и аз не бих се справил дори за минута с тях. Единственото, което можах да направя, е да спазя обещанието си, което ѝ дадох във “Фермата”, а това е най-малкото, което заслужава Веси. Пожелавам й да сбъдне мечтите си без страх”, написа младият бизнесмен под селфито с приятелката си и новото й конче.