Общество

Родителите на едно малко момиченце продължават да търсят помощ. Гюнеш е само на 10 годинки, а страда от тежката диагноза птоза на двете очи. Благодарение на помощта, която получи семейството, момиченцето вече е оперирано и надеждата за светлина в очичките на Гюнеш е жива! Но… както се досещате, лечението на детето продължава. Затова майката се обърна отново към Glas.bg. Ето какво ни написа Хюлия:

“Мили и добри хора, приятели, благодарение на вас мойто слънчице Гюнеш беше на операциите на очетата на 31.01.2020 г., засега няма оплаквания, но след две седмици ще ходим на контролен птреглед да види доктора как зарастват раните и изобщо как се развива самото лечение.

Следващите шест месеца постояно се налага да пътуваме до Турция, да я наблюдават за зрението и лекарствата и самите операции. И също ще ходим в друга специализирана клиника “NP BEYIN HASTANESI” за микроцефалията и при психиатър, неврохирург и логопед. Ще й пуснат ДНК изследвания, трябва да мине преглед за второ мнение и тогава ще решат за точните ДНК изследвания какви да са и да решат какво лечение й предстои.

Мили добри хора, благодарим за подкрепата досега! С вашата подкрепа мойто слънчице отвори очи и видя светлината! Аз като майка ви моля да продължавате да бъдете до нас и за предстоящото лечение, и за всичко, което предстои за мойто слънчице Гюнеш! Имаме нужда от вашата финансова помощ, за да съберем средства за нейното лечение, имаме нужда от подкрепата ви!”

ХелпКарма: https://bg.helpkarma.com/…/za-svetlina-v-ochite-na-giunesh-…

Дарителска сметка:
IBAN: BG58STSA93000026538440
BIC: STSABGSF
Гр. Варна
Гюнеш Хемати