август 12, 2020

Мъж от Асеновград е засякъл пътя на възрастен шофьор, след което го изкарал от автомобила и му нанесъл удари.

В края на работния ден днес в местното полицейско управление се явил неговият син, който съобщил за инцидент на пътя. По-рано днес той предоставил автомобила си на 82-годишния си баща. Около 15:30 часа пътят му бил засечен от друго превозно средство. От него излязъл разгневен мъж, който изглежда бил недоволен от реакциите на пътя на баща му. Според сигнала, след като бил принуден да спре, бащата бил изкаран от колата. Младежът му нанесъл и удари, информират от полицията.

Младежът напуснал местопроизшествието. Възрастният мъж се прибрал вкъщи и разказал всичко на сина си, който поискал от униформените да започнат проверка по случая. 82-годишният посетил лекар, който установил две повърхностни рани в областта на лицето. В момента той е в болница за наблюдение, пореди напредналата му възраст. От РУ-Асеновград са започнали работа по случая, като ще бъдат проверени всички камери в района.

Ето какво е написал синът на пострадалия шофьор:

“Моля за съдействие на всички, ако някой е видял пътен инцидент в 15:30 часа до пожарната, при който млад мъж с джип и неизяснен произход засича цялата колона, която се движи в посока пазара, спира пред кола Пежо Партрер слиза и отварява вратата, удря в лицето възрастен човек на 82 г,. Човекът с джипа е шофирал през цялото време от района на АПК зад възрастния човек. След удара напуска инцидента. Моля пишете в групата или се свържете с мен. Човекът е избягал от мястото….
Подаден е сигнал в рaйонното полицейско управления, а човека е в болница в тежко състояние.”, отбелязва Аспарух Атанасов.