Свят

25-г дъщеря на приятелката ми се омъжи за 60-г мъж, развръзката бе изненадваща

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

В следващите редове ще ви разкажа за историята на дъщерята на моята приятелка Кейти. Момичето реши да се омъжи за доста по-върастен мъж, а това, което последва, беше страшно.

Щерката на Кейти бе на 25 години. Учеше в университет и доколкото знам работеше. Бе в среда от млади хора, образовани, но не с особено впечатляващи финанси.

Дъщеря й непрестанно намирала кусури на всички. Даже по едно време се шегувахме, че просто търси съвременния Ален Делон. И ето, че изведнъж той се появи за нея…

Когато щерката на Кейти представила бъдещия си съпруг на нея и мъжа й те били в ступор. Близо седмица изпаднали в будна кома и буквално съществували на автопилот. Та, избраникът на дъщеря им бил с 14 години по възрастен от бащата на булката. Това не е всичко…

Той има двама сина – един на 40 години и един на 37-годишна възраст. Те също са много по-възрастни от дъщеря им.

Момичето се опитало да убеди семейството си, че е сигурна в избора си и ги помоли да приемат избраника й. Родителите й пък опитваха да я убедят в обратното, но отсреща получаваха само отговора “Обичам го”.

Бъдещият младоженец изглеждал по-млад за възрастта си, не бил беден, имал си хубава работа. Той обаче бил на 60, а детето им едва на 25 години.

Тогава щерка й поставила ултиматум: “Или приемате ситуацията и нас или се изнасям да живея при него и никога повече няма да ви проговоря или да ми видите очите”, заклело се момичето.

Напрежението в семейството се покачило, мъжът на Кейти дори пропушил от нерви за първи път в живота си. В крайна сметка Кейти и мъжът й се примирили и вдигнали сватба за дъщеря си.

На сватбата видях въпросния мъж – изглеждаше добре, но видимо стар. Стана ясно, че има страшно много пари и не знам защо си мисля, че не само любовта ги държи заедно.

Половин година след събитието двамата обаче още са щастливи. Всичко е много странно. Ако този брак е за пари? Но Кейти и мъжът й винаги са имали достатъчно.

В крайна сметка мъжът на щерка им им благодарил, защото тя го карала да изживее младините си отново. Вие какво мислите, възможна ли е любов при такава огромна възрастова разлика?/jenata.blitz.bg

Харесайте ни във Фейсбук

loading...

Препоръчано