Главни Общество

Борисов: Като приключа с политиката, ще стана най-добрият разследващ журналист

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

В „Лице в лице” по БТВ Бойко Борисов обяви, че той е настоявал САЩ да изпрати в България човек, който да отговаря за върховенството на закона и свободата на медиите.

Ето какво заяви Борисов:

„Аз поисках от САЩ да пратят човек у нас, защото ми омръзна да слушам лъжи. Олигарсите си направиха кой сайт, кой вестник, кой телевизия, и в един момент, ако направят друго нарушение, казват: „Ама аз съм издател”. Вие какво искате да кажете, че на издателите не се посяга, те не са ли по правилата на закона?

И аз утре като напусна премиерския пост, първото нещо, което ще направя, е да открия един сайт, или една телевизийка, или да ходя с една камера. И ще казвам: „Не ме пипайте, щото аз вече съм издател”. Защото, аз като полицай бях по-добър от вашите разследващи журналисти. И ще стана и много добър разследващ журналист. Тогава нямате да имате право да говорите с мен, нямате право и да ме посочите с пръст.

И съм най-добър, и ще бъда най-добър разследващ журналист.

Аз поисках американците да пратят човек. Нека да дойдат, да видят ядрената енергия, да дойдат в тази сфера, там, където искам да хвана бика за рогатга.”

loading...

Харесайте ни във Фейсбук

Препоръчано