Главни Политика

Голям кредит не е позволил ремонт на водопровода в Перник, откраднати са милиони

Сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Няма как да избягам от БСП – аз съм четвърто поколение социалист. Длъжен съм обаче да се грижа за всички перничани. Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването „Беновска пита“ по Канал 3.

„Нинова гледа през призмата на партиен председател, а аз през гледната точка на кмет на всички перничани. Нормално е да се сезират институциите, когато такъв голям град се постави пред криза“, каза още той.

„Като кмет трябва да търся всички варианти да решаването на криза и предотвратяването на по-голяма криза. В два квартала на Перник чистата вода се смеси с мръсна. Това е една възможна по-голяма криза“, коментира кметът на Перник.

„4 милиона лева са изтеглени от мои предшественици, сега тези пари трябва да се връщат. При погасяването на тези задължения, е нямало как да се подменя водопреносната мрежа“, разкри Владимиров.

„Надявам се водната криза в Перник да не бъде политизирана. Борисов видя, че част от министрите му не се ориентират в кризата в Перник, за това и изпрати Караниколов и Нанков на място“, коментира още той.

„Ако и след това изпитание не променим нищо в този сектор, не можем да говорим, че имаме добре смазана държавна машина. Тази криза ще я преживеем, но тук трябва да се свърши конкретна работа, а не по-късно отново да се оправдаваме с природата“, смята кметът на Перник.

„Промишлеността трябва да търси алтернативи за водоснабдяването си“, завърши Станислав Владимиров, като заяви, че ще сезира главния прокурор за кражби, свързани с язовир „Пчелина“.

loading...

Харесайте ни във Фейсбук и бъдете винаги информирани

Препоръчано

Интересна Реклама