Главни Любопитно

Хороскоп за днес – 20 ноември, очакват ви много неща

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

Овен 21 Мар – 20 Апр

Тази вечер Меркурий тръгва в директна посока и още утре търговската инициатива ще се събуди. Вероятно е да получите предложения, които ще ви активизират и сами ще задействате отдавна подготвяната програма. В този ден е важно да приключиш със старите ангажименти, да си върнеш дълговете и да потърсиш тези, с които смяташ да вървиш напред. Събуждате се от летаргията.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес късно вечерта Меркурий тръгва директно в знака на опозицията ви Скорпиона. Конкуренцията готви ход, с който може да отнеме голяма част от личната ви клиентела и да ви постави в губеща позиция. Обадете се на приятели и партньори и планирайте за утре нови инициативи за привличане на нови клиенти, поръчки и доставки. Заложете здрави основи на бъдещата си търговска дейност.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на коренната реформа. Родените до 1-и юни ще бъдат притиснати от необходимостта да я направят, а другите ще я наложат независимо нечии протести и претенции. Късно вечерта вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока, а това отпушва търговската инициатива. В следващите дни ще сме свидетели на старта на нови амбициозни дейности и производства.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Марс вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона, а вечерта Меркурий тръгва в директна посока. Навлизате в борбен период, в който ще налагате мнение и авторитет и ще поставяте ребром неприятни и парливи въпроси. Време е за приключване на безперспективни връзки. Ден с огромна преобразуваща сила. Получавате откровение за правилната посока и цел.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на основата и фундамента. Подсигурете бъдещата си работа с нужните материали, уговорете взаимни участия и планирайте за следващите дни старта на нови дейности и бизнес проекти. Добре е да действате чрез посредници на предстоящите търгове и конкурси. Разширете и обновете базата, в която ще се развивате. И сексуалната ви енергия се събужда тази вечер.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на преобразяването. Започват структурни реформи на всички нива, но всеки прави това, което лично му е необходимо и важно, а не това което ще осигури стабилност на обществото и просперитет на нацията като цяло. Така всички оставаме в калта. В този ден е важно да изградите стабилен фундамент за бъдещите си дейности. Вечерта Меркурий тръгва директно и отпушва търговската инициатива.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес се залагат основите на новото бъдеще. Подгответе терена за това, което предстои да започнете, да приемете и посрещнете. Направеното как да е и не по правилата ще срути в бъдеще построеното на негова база. Не се скъпете на материали, не сдържайте и чувствата си. Покажете истинските си намерения и направете нужните промени в работата и в начина си на живот.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Вечерта Меркурий от вашия знак ще тръгне в директна посока, а това ще помогне да решите проблемите, да започнете нова работа, да подновите стопирани отношения и договори. До края на деня поне един въпрос ще се реши, а това ще помогне да се отпуши ситуацията, при която сте се чувствали с вързани ръце. Разчистете терена на връзките. Осигурете си новата база за развитие.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес се залагат базовите проекти, очертават се границите на терени, собствености и сфери на влияние. Всичко трябва да се прави здраво и функционално, за да ви осигури стабилна база за бъдещото надграждане. Не пестете труд и материали. Заемете се лично с нещата, които са от особено значение за вас. Не оставайте в ръцете на лаиците важните си дейности и инициативи.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Навлизате в период на разрушение на старото и изграждане на новото, към което отдавна се стремите. Добре е да подпишете нов договор за работа, да влезете във владение на имот, да стартирате нов предмет на дейност и да направите първия си ход в бизнеса и инвестициите. След време ще надграждате над позициите, на които се установите днес, така че правете всичко стабилно.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ще бъдете провокирани да направите избор, за който не е дошъл момента. Не реагирайте на ултиматуми и не поставяйте сами такива на близките и колегите. Ще се сблъскате с открито противопоставяне. В момента е важно да си осигуриш базата за бъдещето развитие, да се окопаеш в средата си и да си защитиш гърба. Време е да се включат в действие резервите.

Риби 20 Фев – 20 Мар

В хороскопа ви се оформят стимулиращи и задържащи аспекти. Днес е важно да започнеш с реформите, да решиш кое ще промениш, от кое ще се откажеш и кое ще запазиш като жизнено важно и спасително в кризата. Нищо да не се прави как да е без нужното внимание, старание и мисъл. Ден на базисните проекти. Това, което предприемете ще бъде основа на бъдещите ви инициативи.

loading...

Харесайте ни във Фейсбук

Препоръчано