Главни Криминални

Изверг блудствал с 12-годишната си дъщеря край Търговище

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

12-годишно момиче от търговишко село се е оплакало, че баща му е блудствал и извършил полов акт с него. Сигналът за насилието е получен в неделя в полицията в Търговище, но не е бил оповестен.

Бащата, който е 36-годишен, е бил задържан. Той отричал да е посягал на дъщеря си. Запознати със случая съобщават пред “Труд”, че момичето се оплаквало от известно време на свои приятелки, а после и на леля си, че нощем бащата идвал в леглото му и го опипвал. Наскоро казало, че е имало и полов акт.

Посегателствата ставали, когато родителят бил употребил алкохол, разказали близките. Детето проговорило, защото се страхувало, че може да е забременяло от родния си баща. Предполага се, че в неделя историята е стигнала и до майката, която е потърсила помощ.

Момичето е било освидетелствано от лекар. Предстои да се проследи състоянието му, за да се провери дали съмненията за бременност ще се потвърдят. Семейството имало и момченце, което било в предучилищна възраст. С детето, обект на насилие, работят психолози и специалисти от Отдела за закрила на детето. Предстои специалисти от различни служби да вземат решение какви мерки за закрила да се предприемат за детето. С братчето също ще работи психолог.

Случаят е под надзора на Окръжна прокуратура, откъдето само казаха, че е наложена мярка за 72-часово задържане на мъжа до внасяне на искане в съда за постоянен арест.

Харесайте ни във Фейсбук

loading...

Препоръчано