Главни Общество

Изверг метна бременната си приятелка от десетия етаж

Сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Жесток скандал завърши със смъртта на млада жена и още нероденото й момченце. 24-годишната се скарала с приятеля си Мартин. Вбесен, той я хванал и провесил през балкона от десетия етаж. Свидетели разказват как отчаяната бременна жена се държала за ръката му, но накрая се пуснала и полетяла надолу, съобщава nova. Малко преди да падне, тя изкрещяла: „Чакам твоето дете!” Приятелят й обаче не се трогнал.

Скандалът започнал по време на купон. „Те празнуваха рожден ден на един от приятелите си. Мартин започна да ревнува и се скара с нея. Накрая я хвърли от балкона”, разказва една от най-близките приятелки на бременната жена.

Всичко се разиграло за секунди. Хората, присъствали на скандала, видели как Мартин я провесва през балкона. Тя започнала да плаче и да моли да я вдигне, но той не се трогнал. Вместо това я разлюлял и пуснал да пада.

Младата жена починала минути, след като била хвърлена.

Близки разказват, че тя не е имала особено щастлив живот. През 2010 г. опитала да се самоубие с ток. Вместо да умре, получила изгаряния по цялото тяло и се наложило да ампутират лявата й ръка. Когато се запознала с Мартин, вярвала, че най-накрая може да бъде щастлива и да има истинско семейство.

В началото той се държал добре, но постепенно започнали скандалите. Когато го изхвърлили от работа, Мартин започнал да пие и да става агресивен. Родителите и близките я молели да го напусне, но тя твърдяла, че щом се роди бебето, той ще се промени./БЛИЦ

loading...

Харесайте ни във Фейсбук и бъдете винаги информирани

Препоръчано

Интересна Реклама