Главни Криминални

Извратен мъж преследва 14-годишно момиче и я пита дали е девствена в центъра на София

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

4-годишна ученичка е преследвана днес от възрастен мъж в центъра на София. Момичето все още е в шок, след като възрастният човек е отправял редица неприлични предложения към нея, съобщава БНТ. Днес в 10,30 сутринта 14-годишната минава покрай 120 ОУ “Г.С. Раковкски”, когато непознат мъж я спира, за да я попита за часа. След като отговаря възрастният мъж тръгва след нея.

“Започнал да говори мръсотии, които просто ми е неудобно да спомена. Питал я дали има приятели, дали има любовници, дали се е влюбвала, дали е девствена”, разкрива Иво Радойков, баща на Сена.

Детето описва преследвача пред родителите си. “Леко накуцващ, с бяла коса, без брада, с жълто яке. Приятелка на дъщеря ми е казала, че той се движи в района постоянно и тя го е виждала”, допълва родителят.

След като бащата на Сена разбира какво се е случило с детето му, той веднага звъни на 112, за да бъдат взети мерки и случилото се с дъщеря му да не се повтори с друго дете. От там го препращат към 4-то районното управление. “Препоръчаха в удобен за мен момент и време да отида и да подам писмена молба, което буквално ме възмути, защото в такива случаи става въпрос за една спешност, която не търпи отлагане”, казва той.

14-годишното момиче е в шок, а родителите му се страхуват как ще я пускат сама на улицата оттук нататък. Бащата на Сена е категоричен, че ще търси законов начин този инцидент да не с е повтори с други деца.

Харесайте ни във Фейсбук

loading...

Препоръчано