Главни Криминални

Мъжага преби зверски 83-годишен дядо във Видинско, защото не намери плячка в дома му

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

Крадец рецидивист нахлу в дома на 83-годишен старец от видинското село Черно поле и му нанесе жесток побой. Възрастният мъж е в болница с опасност за живота, съобщава “Труд”. В полицията е получен сигнал, че между 20 и 22 часа вечерта предния ден, две неизвестни лица се вмъкнали в дома на дядото, разбивайки прозореца на къщата. След като не успели да открият нищо за плячкосване, единият от апашите се нахвърлил върху беззащитният старец, нанасяйки му зверски побой.

Пострадалият е настанен за лечение в болницата в Монтана с фрактури на ребра и опасност за живота, съобщиха от видинската полиция. При огледа е установено, че от жилището липсвало само стъклото на прозореца.

Вдигнатите на крак униформени не след дълго влезли в следите на побойника, който се оказал стар познайник, криминално проявен и многократно осъждан за кражби – 32-годишният Б.С. от същото село.

При проведените допълнителни процесуално-следствени действия в близост до футболното игрище в с. Черно поле е открито стъкло, идентично по размери с липсващото от местопрестъплението.

Б.С. е задържан в ареста. Работата на разследващите продължава. В РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Харесайте ни във Фейсбук

loading...

Препоръчано