Главни Свят

Психопат уби с чук братче и сестриче, брали му плодовете в градината

Сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

 

След седмица медикаментозна кома 12-годишно момиче от Русия почина от раните си, нанесени от озверял мъж. Извергът пребил до смърт с чук девойката и по-малкия й брат. Момчето издъхнало на място. Трагедията се разиграла в Забайкалския край в Русия.

Двете деца са станали жертва на пиян съсед. Привечер родителите изпратили децата да полеят градината на вилата, намираща се наблизо. Три часа по-късно момчето и момичето все още не се връщали у дома и разтревожените им родители тръгнали да ги търсят.

Те с ужас открили окървавените им смазани тела в парника. Момченцето лежала бездиханно, но момиченцето давало признаци на живот. То било откарано в болница, където седмица останало в медикаментозна кома, а лекарите направиха и невъзможното, за да го спасят.

За съжаление, усилията им останаха без резултат, защото травмите били несъвместими с живота. На следващия ден полицията задържала съседа и му повдигнала обвинение за безумната жестокост. Той обяснил, че е бил много пиян и не си спомня какво точно е направил. Казал обаче, че се е нахвърлил върху децата, защото брали от плодовете в градината му.

Показал и чука, с който премазал братчето и сестричето.
 

loading...

Харесайте ни във Фейсбук и бъдете винаги информирани

Препоръчано